[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
顧嵐  ♂
顾岚
Gu Lan (2)
拼音: lán
Goo Laam



 
影視作品 / Filmography (1964-1997)
 
  演員 / Actor (1964-1997)
    浪濤滾滾 / Billowing Waves (1964)    
    苦菜花 / The Lettuce (1965)    
    螺旋 / Whirlling (1981)    
    戊戌政變 / Tan Citong (1984)    
    大刀王五 / Kung Fu Hero Wang Wu (1985)    
    超速 / Speeding (1987)    
    夜盜珍妃墓 / The Night Robbery (1989)    
    美洲豹行動 / Operation "Cougar" (1989) ... 屈孝真 / Qu Xiaozhen
    血鼓 / Bloody Drum (1990)    
    蔣築英 / The Scientist Jiang Zhuying (1992)    
    周恩來 / Zhou Enlai (1992)    
    鴉片戰爭 / The Opium War (1997) ... 三朝老೽ / Senior minister