[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
陶俊玲
Tao Chun-Ling
拼音: táo jùn líng
To Chun-Ling,  Ling Tao
 
影視作品 / Filmography (2003-2007)
 
  製作聨絡 / Sound Production Coordinator
    老鼠愛上貓 / Cat and Mouse (2003)    
    忘不了 / Lost in Time (2003)    
    無間道III / Infernal Affairs III (2003)    
    無間道II / Infernal Affairs II (2003)    
    咒樂園 / The Park (2003)    
    金雞2 / Golden Chicken 2 (2003)    
    千機變 / The Twins Effect (2003)    
    行運超人 / My Lucky Star (2003)    
    新警察故事 / New Police Story (2004)    
    餃子 / Dumplings - Three... Extremes (2004)    
    三更2 / Three... Extremes (2004)    
    我要做Model / Super Model (2004)    
    救命 / Koma (2004)    
    精裝追女仔2004 / Love Is a Many Stupid Thing (2004)    
    魔幻廚房 / Magic Kitchen (2004)    
    見習黑玫瑰 / Protege de la Rose Noire (2004)    
    如果愛 / Perhaps Love (2005)    
    情癲大聖 / A Chinese Tall Story (2005)    
    三岔口 / Divergence (2005)    
    雙子 / Futago (2005)    
    神話 / The Myth (2005)    
    韓城攻略 / Seoul Raiders (2005)    
    頭文字D / Initial D (2005)    
    虫不知 / Bug Me Not! (2005)    
    阿嫂 / Ah Sou (2005)    
    黑白戰場 / Colour of the Loyalty (2005)    
    殺破狼 / SPL (2005)    
    凶宅 / The House (2005)    
    怪物 / Home Sweet Home (2005)    
    龍咁威2之皇母娘娘呢? / Dragon Reloaded (2005)    
    童夢奇緣 / Wait 'Til You're Older (2005)    
    情義我心知 / Moonlight in Tokyo (2005)    
    寶貝計劃 / Rob-B-Hood (2006)    
    野蠻秘笈 / My Kung Fu Sweetheart (2006)    
    黑白道 / On the Edge (2006)    
    大丈夫2 / Men Suddenly in Black 2 (2006)    
    禁室培慾之愛的俘虜 / Love Education (2006)    
    談談情、說說性 / Feel It Say It ... (2006)    
    父子 / After This Our Exile (2006)    
    反斗狂奔 / Midnight Running (2006)    
    地老天荒 / Without Words (2006)    
    獨家試愛 / Marriage with a Fool (2006)    
    小心眼 / The Third Eye (2007)    
    野·良犬 / The Pye-Dog (2007)    
    明明 / Ming Ming (2007)