[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
梁民健
Leung Man-Kin
拼音: liáng mín jiàn
 
影視作品 / Filmography (2001-2011)
 
  機工 / Camera Assistant
    當男人變成女人 / Women from Mars (2002)    
    意外 / Accident (2009)    
  收音助理 / Boom Operator
    少林足球 / Shaolin Soccer (2001)    
    異度空間 / Inner Senses (2002)    
    功夫 / Kung Fu Hustle (2004)    
    江湖 / Jiang Hu (2004)    
    塚愛 / In Love with the Dead (2007)    
    內衣少女 / La Lingerie (2008)    
    歲月神偷 / Echoes of the Rainbow (2010)    
    復仇者之死 / Revenge: A Love Story (2010)    
    翡翠明珠 / The Jade and the Pearl (2010)    
    槍王之王 / Triple Tap (2010)    
    全城戒備 / City Under Siege (2010)    
    最強囍事 / All's Well Ends Well 2011 (2011)    
  收音 / Sound Mixer
    毒禍2 / Demon 2 (2011)    
  錄音助理 / Boom Man
    明明 / Ming Ming (2007)    
    再生號 / Written By (2009)    
    竊聽風雲 / Overheard (2009)    
  現場收音 / On-Set Sound Mixer
    嚇死你! / Scare 2 Die (2008)