[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
唐昕
Felicia Tong Yan
拼音: táng xīn
Felicia Tang,  Feli Tang,  Tong Yan (3),  Felicia Tang Ning,  Tang Felicia Ning
 
影視作品 / Filmography (2001-2020)
 
  副導演 / Assistant Director
    異度空間 / Inner Senses (2002)    
    我老婆唔夠秤 / My Wife Is 18 (2002)    
    安娜與武林 / Anna in Kungfu-Land (2003)    
    失憶界女王 / Why Me, Sweetie ?! (2003)    
    三更2 / Three... Extremes (2004)    
    春田花花同學會 / McDull, the Alumni (2006)    
    生日快樂 / Happy Birthday (2007)    
    老港正傳 / Mr. Cinema (2007)    
    安娜與安娜 / Anna & Anna (2007)    
  總策劃 / Chief Planner
    七月與安生 / Soul Mate (2016)    
  後期製作統籌 / Post-Production Coordinator
    金雞2 / Golden Chicken 2 (2003)    
    武術 / Wu Xia (2011)    
  第二副導演 / Second Assistant Director
    慳錢家族 / Frugal Game (2002)    
    飛鷹 / Silver Hawk (2004)    
  第一副導演 / First Assistant Director
    餃子 / Dumplings - Three... Extremes (2004)    
    馬己仙峽道 / Magazine Gap Road (2007)    
    武術 / Wu Xia (2011)    
    聽風者 / The Silent War (2012)    
  演員 / Actor (2001-2020)
    馬己仙峽道 / Magazine Gap Road (2007) ... / Museum staff #1
    血滴子 / The Guillotines (2012) ... / Bai Lan [voice: Cantonese]
    流金 / Revenge of Gold (2016)    
  場記 / Script Supervisor
    九龍冰室 / Goodbye Mr. Cool (2001)    
    芭啦芭啦櫻之花 / Para Para Sakura (2001)    
  策劃 / Planning
    奪冠 / Leap (2020)