[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
楊曉華
杨晓华
Aggie Yeung Hiu-Wa
拼音: yáng xiǎo huá
Aggie Yueng,  Yeung Hiu-Wah
 
影視作品 / Filmography (2002-2021)
 
  副導演 / Assistant Director
    千杯不醉 / Drink, Drank, Drunk (2005)    
    愛上屍新娘 / Dating a Vampire (2006)    
    鬼眼刑警 / Don't Open Your Eyes (2006)    
    十分愛 / Love Is Not All Around (2007)    
    戰‧鼓 / The Drummer (2007)    
    六樓后座2 家屬謝禮 / Happy Funeral (2008)    
    家有喜事2009 / All's Well Ends Well 2009 (2009)    
    囡囡 / Girl$ (2010)    
  第二副導演 / Second Assistant Director
    大無謂 / 6 AM (2004)    
    再說一次我愛你 / All About Love (2005)    
    情癲大聖 / A Chinese Tall Story (2005)    
    寶貝計劃 / Rob-B-Hood (2006)    
    我老婆是大佬3 / My Wife Is a Gangster 3 (2006)    
    維多利亞壹號 / Dream Home (2010)    
  第一副導演 / First Assistant Director
    機動部隊伙伴 / Tactical Unit - Partners (2008)    
    恐怖在線 / Twilight Online (2014)    
    以青春的名義 / In Your Dreams (2017)    
    逆流大叔 / Men on the Dragon (2018)    
    三個綁匪七條心 / Rhapsody of Kidnapping (2018)    
    越界 / Synesthete (2021)    
  助理製片 / Assistant Production Manager
    夕陽天使 / So Close (2002)    
    賭俠之人定勝天 / Fate Fighter (2003)    
  演員 / Actor (2002-2021)
    囡囡 / Girl$ (2010) ... 髮型屋學徒 / Hair saloon apprentice
  場記 / Script Supervisor
    魔幻廚房 / Magic Kitchen (2004)    
    小白龍情海翻波 / The White Dragon (2004)    
    大無謂 / 6 AM (2004)    
  執行製片 / Associate Production Manager
    隻眼開隻眼閉 / One Eye Open (2004)    
    潮性辦公室 / MicroSex Office (2011)    
    毒禍2 / Demon 2 (2011)