[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
岸西  ♀
Ivy Ho
拼音: àn
On Sai,  An Xi,  Ho Bik-Man,  Ivy Ho Sai-Hong

 
影視作品 / Filmography (1986-2010)
 
  故事 / Story
    玻璃樽 / Gorgeous (1999)    
    天生一對 / 2 Become 1 (2006)    
  導演 / Director
    親密 / Claustrophobia (2009)    
    月滿軒尼詩 / Crossing Hennessy (2010)    
  編劇 / Writer
    聽不到的說話 / Silent Love (1986)    
    甜蜜蜜 / Comrades, Almost a Love Story (1996)    
    麻麻帆帆 / The Age of Miracles (1996)    
    安娜瑪德蓮娜 / Anna Magdalena (1998)    
    小親親 / And I Hate You So (2000)    
    特務迷城 / The Accidental Spy (2001)    
    男人四十 / July Rhapsody (2002)    
    玉觀音 / Goddess of Mercy (2003)    
    三岔口 / Divergence (2005)    
    蝴蝶飛 / Linger (2008)    
    親密 / Claustrophobia (2009)    
    刺陵 / The Treasure Hunter (2009)    
    月滿軒尼詩 / Crossing Hennessy (2010)    
 
 
Biography
 
  Real name: Ho Bik-Man (何碧雯)