[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
楊繼嚴  ♂
杨继严
David Yeung Gai-Yim
拼音: yáng yán
David Yeung Kai-Yim
 
影視作品 / Filmography (1981-1994)
 
  統籌 / Film Coordinator
    夢差人 / Cop Image (1994)    
  製片 / Production Manager
    鬼馬神偷 / The Big Sting (1984)    
    青春節拍 / How Are You My Friends (1985)    
    師姐撞邪 / The Haunted Madam (1986)    
    癲佬正傳 / The Lunatics (1986)    
    歡樂5人組 / The Goofy Gang (1987)    
    鬼新娘 / Spiritual Love (1987)    
    法中情 / Law or Justice? (1988)    
    公子多情 / The Greatest Lover (1988)    
    太極張三豐 / The Tai-Chi Master (1993)    
  劇務 / Unit Manager
    大俠沈勝衣 / The Roving Swordsman (1983)    
  服裝設計 / Costume Design
    布衣神相 / Return of the Bastard Swordsman (1984)    
  策劃 / Planning
    黑蜥蜴 / Black Lizard (1981)    
    書劍恩仇錄 / The Emperor and His Brother (1981)    
    愛人同志 / Stars and Roses (1989)    
    殭屍福星仔 / Vampire Kids (1990)    
  執行監製 / Executive Producer
    老鷹的劍 / The Supreme Swordsman (1984)    
  副導演 / Assistant Director
    法內情 / The Truth (1988)    
  演員 / Actor (1981-1994)
    單程路 / One Way Only (1981)    
  執行製片 / Associate Production Manager
    浣花洗劍 / The Spirit of the Sword (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 / Perils of the Sentimental Swordsman (1982)    
    賊王之王 / Winner Takes All (1982)    
    楊過與小龍女 / Little Dragon Maiden (1983)    
    封神劫 / Usurpers of Emperor's Power (1983)    
    武林聖火令 / Holy Flame of the Martial World (1983)    
    日劫 / Descendant of the Sun (1983)    
    天蠶變 / Bastard Swordsman (1983)    
    清宮啟示錄 / The Lady Assassin (1983)    
    布衣神相 / Return of the Bastard Swordsman (1984)    
    男女方程式 / The Little Cute Fellow (1984)    
    錦衣衛 / Secret Service of the Imperial Court (1984)    
    天官賜福 / How to Choose a Royal Bride (1985)