[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
梁李少霞  ♀
Vicky Leung Lee Siu-Ha
拼音: liáng shǎo xiá
Vicky Lee Leung

 
影視作品 / Filmography (1979-2020)
 
  監製 / Producer
    花城 / Last Affair (1983)    
    女人心 / Women (1985)    
    地下情 / Love Unto Waste (1986)    
    夢中人 / Dream Lovers (1986)    
    說謊的女人 / I Am Sorry (1989)    
  演員 / Actor (1979-2020)
    豪門夜宴 / The Banquet (1991)    
    八個女人一台戲 / First Night Nerves (2020)    
  出品人 / Presenter
    點指兵兵 / Cops and Robbers (1979)    
    山狗 / The Beasts (1980)    
    救世者 / The Saviour (1980)    
    胡越的故事 / The Story of Woo Viet (1981)    
    靚妹仔 / Lonely Fifteen (1982)    
    俏皮女學生 / Happy Sixteen (1982)    
    血汗金錢 / Blood Money (1983)    
    叔侄‧縮窒 / The Sensational Pair (1983)    
    花城 / Last Affair (1983)    
    反斗妹 / Crazy 17 (1984)