[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
梁志明
Jimmy Leung Chi-Ming (2)
Pinyin: liáng zhì míng
 
影視作品 / Filmography (1970-1994)
 
  攝影指導 / Director of Photography
    過埠新娘 / Paper Marriage (1988)    
    龍之家族 / The Dragon Family (1988)    
    鬼猛腳 / Spooky, Spooky (1988)    
    再戰江湖 / Return Engagement (1990)    
    妖怪都市 / Wizard's Curse (1992)    
  攝影 / Cinematographer
    聚寶盆 / The Magic Bowl (1970)    
    虎拳鐵掌 / On the Black Street (1974)    
    山狗 / The Beasts (1980)    
    賓妹 / Marianna (1982)    
    陰陽錯 / Esprit D'amour (1983)    
    叔侄‧縮窒 / The Sensational Pair (1983)    
    多情種 / My Sentimental Little Friend (1984)    
    先生貴姓 / And Now What's Your Name (1984)    
    阿福的禮物 / The Gift of A Fu (1984)    
    威龍猛探 / The Protector (1985)    
    殺妻二人組 / 100 Ways to Murder Your Wife (1986)    
    神勇雙響炮續集 / Rosa (1986)    
    龍兄虎弟 / Armour of God (1986)    
    標錯參 / To Err Is Humane (1987)    
    香港小姐寫真 / Private Life (1987)    
    飛龍猛將 / Dragons Forever (1988)    
    亡命天涯 / Bitter Taste of Blood (1988)    
    群龍戲鳳 / Pedicab Driver (1989)    
    起尾注 / Coup De Grace (1990)    
    賭聖 / All for the Winner (1990)    
    猛鬼霸王花 / Here Comes a Vampire (1990)    
    皇家女將 / She Shoots Straight (1990)    
    脂粉雙雄 / Pantyhose Hero (1990)    
    賭霸 / The Top Bet (1991)    
    黐線枕邊人 / Slickers Vs Killers (1991)    
    新精武門1991 / Fist of Fury 1991 (1991)    
    機Boy小子之真假威龍 / Game Kids (1992)    
    漫畫威龍 / Fist of Fury 1991 II (1992)    
    五福星撞鬼 / Ghost Punting (1992)    
    九二神鵰之痴心情長劍 / Saviour of the Soul II (1992)    
  攝影助理 / Focus Puller
    撞到正 / The Spooky Bunch (1980)    
    邊緣人 / Man on the Brink (1981)    
    地下賭王 / Gambling Baron (1994)    
  水底攝影 / Underwater Cinematographer
    屍家重地 / Mortuary Blues (1990)    
  第二組攝影助理 / 2nd Unit Focus Puller
    衛斯理傳奇 / The Legend of Wisely (1987)