[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
鍾萬昌
锺万昌
Chong Wan-Chang
拼音: zhōng wàn chāng
Chung man-Chong,  Chung Man-Cheung,  Chung Man-Cheong
 
影視作品 / Filmography (1989-2009)
 
  助理剪接 / Assistant Editor
    半支煙 / Metade Fumaca (1999)    
    勝者為王 / Born to Be King (2000)    
    薰衣草 / Lavender (2000)    
    一見鍾情 / Sausalito (2000)    
    小親親 / And I Hate You So (2000)    
    芭啦芭啦櫻之花 / Para Para Sakura (2001)    
    拳神 / The Avenging Fist (2001)    
    北京樂與路 / Beijing Rocks (2001)    
    龍的深處:失落的拼圖 / Traces of a Dragon (2003)    
  剪接 / Editor
    罌粟 / The Sichuan Concubines (1994)    
  剪接助理 / Editor's Assistant
    中日南北和 / Spy Games (1989)    
    笑傲江湖 / Swordsman (1990)    
    完全結婚手冊 / The Wedding Days (1997)    
    童夢奇緣 / Wait 'Til You're Older (2005)    
    門徒 / Protege (2007)    
    出埃及記 / Exodus (2007)    
    新宿事件 / Shinjuku Incident (2009)